Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co je to Shambala

14. 5. 2011

 Shambala je město, které nemůžeme vidět, protože je vytvořená z energií a vysokých vibrací. Vládne tady nejvyšší moudrost, láska, klid a mír. Toto místo je pro lidi velkým zdrojem informací. Ze Shambaly je poskytováno všem lidem vědění, duchovní síla a léčení. Je to místo, kde sídlí nanebevzatí Mistři, elohim, andělé, archandělé a další světelné bytosti, které jsou připraveny poskytnout nám pomoc na naší duchovní cestě. Pomoc a podpora, jež proudí ze Shambaly, pomáhá duchovnímu pozvednutí celého lidstva. Vede nás také k cestě k sobě- k cestě domů, na níž postupně poznáváme, kdo jsme, i úkoly naší duše v tomto životě.

Systém Shambala obsahuje:

Univerzální životní energii Reiki- všechno na světě je tvořeno energií. Energie tvoří a dává život, protéká všude a vším. Energie Reiki je velmi jednoduchý systém léčení, který pro nás znovu-objevil Dr. Mikao Usui.

Mahátmá energie- Uvědomme si že jsme celistvé dokonalé bytosti. S pomocí této energie se učíme konečně vnímat sami sebe, svůj vnitřní zdroj. Když najdeme a procítíme celistvost a jednotu v sobě, pak poznáme, že jsme součástí všeho, že vše je vzájemně propojené a spolu tvoří jeden celek.

Energie nanebevzatých Mistrů- Nanebevzatí Mistři jsou bytosti vysokých vibrací a světla, které ukončily na Zemi svou inkarnaci. Nyní nám přicházejí na pomoc za účelem rozvoje naší spirituality a na naší cestě ke světlu a také pomoci naší Zemi.

Skrze Shambalu léčíme sebe, skrze sebe jiné lidi, zvířata, planetu Zemi. Shambala je energie lásky. 

Možnosti a způsoby použití Shambaly:

Shambala podporuje zapojení intuice a důvěru v sebe. Začneme používat ve větší míře svou intuici, své nitro, které je moudré a vždy ví, co a jak. Pod vlivem věků a okolí jsme na to bohužel poněkud zapomněli. Shambala nám nabízí možnost konečně začítve větší míře pracovat svým srdcem, svou intuicí- bez postupů, návodů, schemat, příkazů. Když si začneme věřit, když začneme víc spoléhat na svůj zdroj uvnitř, pak zjistíme, že to skutečně funguje. 

Zasvěcení do Shambaly může v našem životě nastartovat a urychlit procesy změn, které se mohou silně dotknout našeho osobního i pracovního života v jeho různých oblastech. Vše se pod jejím vlivem urychluje, vše se čistí. Ze života pomalu odchází vše nepotřebné. Čistí se celé tělo, celý energetický systém, vztahy, postoje,...zostřuje se a zesiluje vnímání. Najednou si začneme více uvědomovat sami sebe, své potřeby, co chceme, po čem touží naše duše, ale i to, co už nechceme a co omezuje naši duši v její cestě. Shambala dává prostor k úklidu všeho, co je v našem životě zbytečné nebo ztratilo svůj smysl.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Palec

(Voí, 2. 3. 2013 20:55)

Pěkný náhled(Vvy,JMK)